• Inloggen
Home > Over Aldivèr > Open dagen

Welkom bij de digitale open dag van Aldivèr

Wordt vrachtwagenchauffeur of specialist in de logistiek

Welkom op de digitale open dag van Aldivèr, leuk dat je er bent! Al sinds 2006 zijn wij actief in het verzorgen van leerwerktrajecten. Gemiddeld brengen we ruim 500 leerlingen per jaar onder, met name in de vakgebieden Transport, Logistiek & Automotive. Onze kennis en ervaring staat garant voor goede, gedegen opleidingen, zowel via de juiste ROC’s als de erkende leerbedrijven. Door de jaren hebben we immers een uitstekend netwerk opgebouwd en weten onze consulenten precies waar ze het over hebben.

Overweeg jij om te gaan werken en leren, oftewel direct een goed salaris om leuke dingen te doen, werkervaring opdoen én uiteindelijk een vakdiploma op zak? Start dan volgend schooljaar een BBL-traject via Aldivèr, maak gebruik van onze unieke bonusregeling en maak kans op een gratis B-rijbewijs! We vertellen je er alles over tijdens onze digitale open dag:

Leren en gelijk een goed inkomen?

Bij ons kan je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf in jouw regio. Eén dag in de week ga je naar school en leer je het vak in theorie. Daarnaast ga je vier dagen per week aan het werk bij een leerbedrijf, waar je direct de theorie in de praktijk kunt brengen. Je verdient dan gelijk je eigen geld, om die dingen te kunnen doen die jij naast werken en leren belangrijk vindt. 

Wij van Aldivèr hebben heel veel ervaring met het zoeken en vinden van de juiste leerwerkplekken. Vooral in de transport en logistiek zijn wij al ruime tijd actief. Wij kunnen jou dus als geen ander op weg helpen! Het gaat ons, net als jij, om jouw toekomst. Onze consulent is er om jou hierin te begeleiden en is altijd jouw aanspreektpunt, om te bespreken of het goed gaat, of zo nodig hoe het anders of beter kan. 

Gratis B-rijbewijs bij vrachtwagenchauffeur wegvervoer

Iedereen die zich inschrijft bij Aldivèr voor de opleiding vrachtwagenchauffeur wegvervoer en ook gaat werken via ons krijgt van ons zijn of haar B-rijbewijs! Een actie waar jij je hele leven iets aan hebt en een echte investering in je toekomst. Daarnaast hebben we ook nog een unieke bonusregeling bij Aldivèr. Een groot deel van de kosten van je opleiding kan je al tijdens je BBL-traject terugverdienen. Dat gebeurt via onze unieke bonusregeling, bijvoorbeeld als je een certificaat of een diploma hebt behaald. Zo word je nog eens extra beloond zodat je een deel van de kosten al tijdens je opleiding terugverdient. 

Voor ouders, want waar hebben ze het over?

Als ouders wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. Een goede opleiding, een mooie baan waar hij of zij zich gelukkig in voelt, een gelukkig leven, en zo voorts. Als uw kind dan thuiskomt met de mededeling, dat een “BBL-traject” hem (of haar) wel wat lijkt, wilt u natuurlijk wel weten waar het precies om gaat en wat het inhoudt. Dat begrijpen wij maar al te goed. 

Lees hier alle informatie voor ouders

Is BBL iets voor jou? Bekijk het hier!